Alles wat je moet weten over actuele storingen bij ING Bank

Storingen overzicht

Geupdate op:

ING Bank storing

Als klant van ING Bank is het belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele storingen die zich kunnen voordoen. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om hiermee om te gaan.

Actuele storingen bij ING Bank: wat je moet weten

Als expert op het gebied van actuele storingen bij ING Bank, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Hier zijn enkele belangrijke punten die je moet weten:

1. Meldingen van storingen

 • ING Bank communiceert actief over eventuele storingen via hun website en social media kanalen.
 • Houd deze kanalen in de gaten voor de meest recente updates over storingen en mogelijke oplossingen.

2. Gevolgen voor klanten

 • Storingen kunnen verschillende gevolgen hebben voor klanten, zoals problemen met internetbankieren, betalingen en transacties.
 • Wees voorbereid op mogelijke vertragingen en ongemakken die kunnen optreden tijdens een storing.

3. Klantenservice

 • Als je problemen ondervindt als gevolg van een storing, neem dan contact op met de klantenservice van ING Bank voor hulp en ondersteuning.
 • Zij kunnen je voorzien van de nodige informatie en begeleiding om het probleem op te lossen. Voor meer informatie over de diensten van ING tijdens een storing, kun je de pagina De Giro bezoeken.

Hoe ga je om met bankzaken tijdens een ING-storing?

Als je te maken krijgt met een storing bij ING en je wilt toch je bankzaken regelen, is het belangrijk om kalm te blijven en de juiste stappen te nemen. Hier zijn een paar tips om je te helpen omgaan met bankzaken tijdens een ING-storing:

1. Blijf op de hoogte

 • Controleer de website van ING voor updates over de storing en mogelijke oplossingen.
 • Volg ING op social media voor actuele informatie over de storing.

2. Gebruik alternatieve kanalen

 • Probeer in te loggen via de mobiele app van ING of de website van ING via een andere browser.
 • Gebruik de telefoonbankieren service van ING om bankzaken te regelen.

3. Beperk je transacties

 • Vermijd grote transacties tijdens de storing om eventuele problemen te voorkomen.
 • Wacht met het overmaken van geld totdat de storing is opgelost.

Door deze tips te volgen, kun je op een effectieve manier omgaan met bankzaken tijdens een ING-storing. Blijf geduldig en houd contact met ING voor updates over de situatie.

Preventieve maatregelen en tips om hinder door ING-storingen te minimaliseren

Als je regelmatig gebruik maakt van de diensten van ING, is het belangrijk om voorbereid te zijn op mogelijke storingen. Hier zijn enkele preventieve maatregelen en tips om de hinder door ING-storingen te minimaliseren:

1. Houd je gegevens up-to-date

 • Zorg ervoor dat je contactgegevens, zoals je telefoonnummer en e-mailadres, correct zijn geregistreerd bij ING. Op deze manier kan de bank je tijdig informeren over eventuele storingen.

2. Maak gebruik van de ING-app

 • Download de ING-app op je smartphone en maak regelmatig gebruik van de app voor je bankzaken. De app kan vaak nog wel gebruikt worden tijdens een storing op de website.

3. Zorg voor een alternatieve betaalmethode

 • Naast je ING-betaalpas is het handig om een alternatieve betaalmethode, zoals een creditcard of contant geld, bij je te hebben voor het geval dat je niet kunt betalen met je ING-pas tijdens een storing.

4. Volg ING op social media

 • Volg ING op social media, zoals Twitter en Facebook, om op de hoogte te blijven van eventuele storingen en updates. Zo kun je snel handelen en alternatieve oplossingen vinden.

5. Bewaar belangrijke documenten

 • Zorg ervoor dat je belangrijke documenten, zoals facturen en betalingsbewijzen, digitaal of op papier bewaart. Op deze manier kun je altijd aantonen dat je hebt betaald, zelfs tijdens een storing.

Laatste storingen Ing Bank

Storing bij ING Bank

Het lijkt erop dat de ING Bank app storingen heeft, want elke keer als ik probeer in te loggen, krijg ik een foutmelding. Ik heb dringend toegang nodig tot mijn rekeningen om betalingen te verrichten. Het is cruciaal voor mijn bedrijf dat deze problemen snel worden opgelost.

Gemeld door: Laura, 05-02-2024 09:55 uur.

Storing bij ING Bank

Ik kan niet inloggen op de mobiel bankieren app.

Gemeld door: Luuk, 01-02-2024 09:00 uur.

Storing bij ING Bank

Ik probeer al de hele ochtend in te loggen op mijn ING app zonder succes. Foutmeldingen blijven maar verschijnen. Ik heb de app al opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft bestaan. Dit is bijzonder lastig, omdat ik dringend een aantal betalingen moet uitvoeren.

Gemeld door: Tim, 01-02-2024 09:00 uur.

Storing Ing Bank melden0/1000 tekens


Plaats een reactie